Ni som missade förra årets föreställningar av La Soirée i Stockholm har en ny burleskshow att kolla in i sommar. Pontus Stenshäll och Simon Steensland har skapat en ny burlesk sommarteater baserad på Shakespears mästerverk Romeo & Julia.

Den nya föreställningen erbjuder en förkortad version av den klassiska berättelsen som är fylld av burlesk, humor och massor av musik.

– Vi tänker oftast på Romeo och Julia som en tragisk kärlekshistoria, men Shakespeares originaltext är väldigt burlesk och fylld av komik samtidigt som den behandlar vad hat och fördomar leder till. Det har vi tagit fasta på, säger Pontus Stenshäll, föreställningens regissör, i ett pressmeddelande.

Föreställningen tar in Romeo & Julia i ett nutida sammanhang och förenar så väl teater, musik, dans och konst i en show du sent kommer glömma.

Premiären gick av den 1 juli i år på Nynäs slott i Sörmland. Den kommer sammanlagt visas 19 gånger, och hålla på genom juli månad.  Och än finns det biljetter kvar för de sista föreställningarna!